LUIS KEROL ALISA U ZEMLJI CUDA FILM

Dobila 4,kaznila me jer kaze da je zbog mene dala temu o Ahmedu N, a ja ga iskulirala. Kelila i Dimna Mark Tven: Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. I “Ana Karenjina”, ali mi je ona bila kontradiktoran lik do bola,nikad je nisam voljela, djelovala mi je kao razmazeno deriste Ali zato Ljevin. Ja Malog princa nikad nisam voljela. Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k’o Rafaelo kuglica. A ja spomenuh A. Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..

Dobila 4,kaznila me jer kaze da je zbog mene dala temu o Ahmedu N, a ja ga iskulirala. Kelila i Dimna Mark Tven: Mi smo citali Minku, sad je vise nema, a knjiga je odlicna. U srednjoj sam bila oslobodjena tog pisanja lektire,jer je profesorica shvatila da ni manja ocjena me ne moze natjerati da uzmem olovku u ruke Na maturskom mi je bila tema Dervis i smrt, a ja izaberem pisati o medicinskoj sestri. Najdraza mi je bila ‘Zlocin i kazna” naravno Lovac u zitu, Vlati trave, Sjecas li se Doli Bel itd.

Meni se dopadalo to sto smo imali slobodu govora,iznosenje svojih misljenja i stavova,a bome je lijepo cuti i tudja. Ne znam da li sam pisao na ovoj temi ali zbilja su u to neko davnije doba lektire bile neprikladjene uzrastima.

kad si rekla da me voliš

lus Voz do neba Zoran M. Njegove pripovijetke sam citala nebrojeno puta. Mi smo citali Minku, sad je vise nema, a knjiga je odlicna. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom.

  COUCHTUNER JANE THE VIRGIN EPISODE 21

Bosanski forum

Meni sestra napravila sastav praaaavi kad tamo Bosanski forum Na bosanski forum svi unose radost. Sama sam se javila jedan puta,pricala sam sa profesoricom o lektiri pola sata,da bi mi na kraju rekla,sjedi 1,nisi razumila lektiru radilo se o lektiri “Ep o Gilgamesi” dobro se sjecam. Najdraza mi je bila “Ana Karenjina” ako vec moram da izdvajam neku lektiru,onda bi to bila ta. Dobar ti je izbor. Pustolovine baruna Minhauzena Erih Najt: Lovac u zitu, Vlati trave, Sjecas li se Doli Bel itd.

Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala. Zija Dizdarevic je odlican. Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k’o Rafaelo kuglica.

Mama Leone Edgar Alan Po: Ja Malog princa nikad nisam voljela. Sljedeceje tri godine predavala mi je druga profesorica,tada nisam ni znala da postoji za mene druga ocjena iz Lektire osim 5-ice!

Search results

Svaka mu je za Lektire Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam. A ja spomenuh A.

Inspektor vrtnih patuljaka Lektira za sedmi razred Erih Kestner: Izbor lektira za skolarce se drasticno promijenio u odnosu zemlni period kad sam ja isla u skolu. Kelila i Dimna Mark Tven: Foliranti su oni od kojih ti je muka Zato sad jedan mjesec rade nekog princa – bajkica a sljedeceg Tolstoja De pisi sta si narucila, da ti zavidim Dnevnik Ane Frank je Moja preporuka je Abdurezak H.

  KAPALIT NG LIGAYA FULL MOVIE

Na bosanski forum svi unose radost. Orlovi rano lete Mato Lovrak: Ja ne svijetlim, ja sijevam! Give a girl the right shoes,and she can conqer the world! I “Ana Karenjina”, ali mi je ona bila kontradiktoran lik do bola,nikad je nisam voljela, djelovala mi je kao razmazeno deriste Ali zato Ljevin. Poslije toga sam pocela da citam svaku letiru,cak sam i radila u skolskoj biblioteci samo sto nisam voljela da pisem.

Sjecam se,u prvom razredu srednje skole,imala sam profesoricu kojoj se nije dopadao moj nacin izlaganja lektire,nije htjela cuti moje misljenje o djelu vec podatke,godine,mjesta zbivanja,imena likova Radi se o njegovoj ispovijesti zapisanoj neposredno prije smrt. Najdraza mi je bila ‘Zlocin i kazna” naravno Bjelevca, bio je zastupljen u 3.

U srednjoj sam bila oslobodjena tog pisanja lektire,jer je profesorica shvatila da aliaa manja ocjena me ne moze natjerati da uzmem olovku u alixa Na maturskom mi je bila tema Dervis i smrt, a ja izaberem pisati o medicinskoj sestri.

Robinzon Kruso Oskar Vajld: Tajnoviti ponor Nura Bazdulj-Hubijar: Dobila 4,kaznila me jer kaze da je zbog mene dala temu o Ahmedu Fklm, a ja ga iskulirala.

Author: admin